top of page

Σχολικό πρόγραμμα μπάσκετ «3x3 Schools»

Το πρόγραμμα «3x3 Schools» που απευθύνεται στους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, υλοποιεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

 O Δήμος Ν. Σμύρνης & E.O.K. φέρνουν το μπάσκετ στα σχολεία με το  πρόγραμμα «3Χ3 Schools»

Η δράση «3x3 Schools» που είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Απριλίου εντός του σχολικού ωραρίου (09:00-12:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ».


Η πρώτη μέρα της δράσης απευθύνεται στα παιδιά του Δημοτικού (Ε’ και ΣΤ’ τάξη) και η δεύτερη στα παιδιά του Γυμνασίου που θα πρέπει να συγκροτήσουν ομάδες των 3, 4 (Γυμνάσια) ή 5 παιδιών (Δημοτικά).


Στο πρόγραμμα αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 50 ομάδες μαθητών την ημέρα, περίπου 200 παιδιά.


Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά μπλουζάκια καθώς και δίπλωμα συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή.

bottom of page